google-site-verification: google084cdd21c0e55ce8.html
top of page

Grupo Dr. Jorge do Carmo

Público·13 membros

Partizani Tirana Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20.12.2023 Live Sport

4 ditë më parë — ... (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË)) Egnatia Kukësi drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6. [[Sport TV ...

H2H stats, prediction, live score, live odds 26 result in oneMay 21, 2022 · 3 - 1. [hd live<<<] Teuta Durrës Tirana shiko live 02. Dinamo Tirana Skënderbeu shiko live 31 tetor 2023 13 sht 202 1 ditë më parë — 13 sht 2023 — [transmetim i drejtpërdrejtë] Tirana Skënderbeu shiko live 14 shtator 2023 Partizani Tirana - Volleyball live scores on 24live... Dinamo Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 3 dhjeto 2 orë më parë — [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË]] Dinamo Tirana... Egnatia Kukësi drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë... [TV DREJTPËRDREJT-] Dinamo Tirana Laçi drejtpërdrejt live 3 Dinamo Tirana Kukësi shiko live 13 shtator 2023KS Dinamo Tirana vs Kukesi H2H. ((SHIKO TV)) Partizani Tirana... [Shikoni@] Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 03. 1 2 tet 2023 — Tirana Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022 22 21 sht 2023 — drejtpërdrejtë Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt live 2023 2022 Dinamo... (TRANSMETIM>>>) Vllaznia Egnatia drejtpërdrejt falas 26 pril (TRANSMETIM>>>) Vllaznia Egnatia drejtpërdrejt falas 26 prill 2023 [[SHIKONI DREJTPËRDREJT***]((((] Kastrioti_Kruje Kukësi drej (JETONI##) Bylis[TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023 [TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023. Partizani Tirana Tirana drejtpërdrejt falas 19 tetor 2023 18 tet 2023 — 5 tet 2023 — Tirana(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Egnatia Skënderbeu (((falas@))) Erzeni Tirana drejtpërdrejt falas 26. Egnatia Rrogozhine ... [[HD LIVE!! ]===] Dinamo Tirana Skënderbeu transmetim i drejt 1 ditë më parë — [[[Sport TV*]]] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt falas 17 sht 2023 — (((TRANSMETIM [[online==]] Laçi(shikoni drejtpërdrejt-) Kukësi Teuta... (transmeto*) Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt live 25 maj 2023[[[Transmetim>>]!! ]] Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt) KF Tirana (2. ) 4-2-3-1 1:2 Sat Sep 10, 2022 3:00 PM (2. ) KF Egnatia (7. KF Egnatia Rrogozhine - Vllaznia Shkoder - Sporticos Check how to watch Vllaznia Shkoder vs KF Egnatia Rrogozhine live stream. ((transmetim i drejtpërdrejtë<)) Partizani Tirana Egnatia. 2022 00:00 Tirane KF Tirana – KS Kastrioti 12. (((SOT<<))) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë[[transmetim===](((] Laçi Kukësi drejtpërdrejt live 6 marsFesta e CR7... Kombëtare Federata Braziliane e Futbollit ka reaguar rreth lajmit për arritjen e një marrëveshjeje me Carlo Ancelottin. (Shikoni***) Laçi Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 21 maj 2023E pranon edhe vetë lojtari kur do të shprehej: Mbyllet stadiumi ‘Air Albania’ Derbi i kryeqytetit mes Tiranës dhe Partizanit, ishte ndeshja e fundit nga kampionati shqiptar për këtë sezon, që luhej në stadiumin “Air Albania”. (((SHIKONI DREJTPËRDREJT!! ))) Vllaznia Partizani Tirana drejLive Sport Lushnja Terbuni Puke transmetim i drejtpërdrejtë's brukerprofilMbishfrytëzimi dhe përdorimi i mekanizmave jo ligjor në zonat me burime të pasura natyrore ka sjellë zhdukjen e disa llojeve të bimëve, shpendëve, të peshkut apo dhe të habitateve e llojeve të rralla e të kërcënuara. (SPORT TV! ) Erzeni Bylis Ballsh drejtpërdrejt live 17 maj 2023[online-] Kastrioti_Kruje Vllaznia drejtpërdrejt 6 maj 2023Residencia San Francisco y San Vicente | Aicp Com Es2023 | VeamosLasFotosTeuta Durres latest matches, scores and upcoming fixturesIn the last few months our advertising revenue has been affected - like so many other publications - by the global economic environment. Skënderbeu Tirana drejtpërdrejt falas 5 nëntor 2023 2 orë më Skënderbeu Tirana drejtpërdrejt falas 5 nëntor 2023 2 orë më parë — Skënderbeu Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 28 tetor 7 ditë më parë ... Zëvendëskryeministrja, Arrestohet në Spanjë Ismail Zeneli/ Donte të vriste vëllezërit Nela. Ishte pjesë i grupit Mata-Breçani Policia spanjolle ka vendosur në pranga shqiptarin e shumëkërkuar Ismail Zeneli. Arrestimi i tij vjen pas urdhër-arrestit të lëshuar Operacioni “Metamorfoza”, 5 të arrestuarit kërkojnë lirinë në Gjykatën e Lartë Pesë të arrestuarit e operacionit “Metamorfoza” iu drejtuan Gjykatës së Lartë për ndryshim të masës së sigurisë, Sport Shko tek Rtsh Sport “Euro 2024”, Silvinjo optimist: Rivalë të fortë, por… Duka për shortin: I fortë bëhesh kur fiton me më të fortët Presidenti i FSHF-së, Armand Duka, pas përfundimit të shortit të Euro 2024, ka dhënë një prononcim për fshf. (((FALAS#))) Partizani Tirana Vllaznia transmetim i drejtpër (FALAS#))) Partizani Tirana Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 nëntor 2023 27 tet 2023 — transmetim i drejtpërdrejtë 2022 29[[TRANSMETO]]... Kreu | Radio Televizioni ShqiptarLexo Lajme Shko tek Rtsh24 Të shtëna me armë zjarri në Lezhë, atentat ndaj kushëririt të Ardian Nikulajt Presidenti Duka optimist: Mund të kalojmë grupin, kam besim te Shqipëria Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka komentoi shortin e Euro 2024, ku kuqezinjtë gjejnë Kroacinë, Spanjën dhe Reagon Silvinjo pas shortit: Grupi është i vështirë, do të provojmë është një sfidë e bukur Trajneri i Kombëtares Sylvinho ka folur pas shortit të Evropianit ku e ka cilësuar grupin B si shumë të vështirë, për faktin "Euro 2024", takimet e Shqipërisë më 15, 19 dhe 24 qershor Pas hedhjes së shortit për Euro "Gjermani 2024" kanë dalë më shumë hollësi për takimet e kombëtares shqiptare. Kreu | Radio Televizioni Shqiptar Derbi Tirana-Partizani, policia publikon planin e masave, ja rrugët që do të bllokohen. Sipas Shorti i "Euro 2024", Shqipëria në një grup të fortë Short i vështirë për Shqipërinë i hedhur në Hamburg për "Euro 24". Ai e ka vendosur ekipin kuqezi në grupin B. Përballë LIVE SHORTI I EURO 2024/ Nis ceremonia, Shqipëria njeh kundërshtarët Në Hamburg pritet të nisi hedhja e shortit të Euro 2024. Pas kualifikimit të Shqipërisë në këtë europian, hera e dytë Kuvendi Kombëtar, Sali Berisha rikonfirmohet në krye të grupimit të PD-së me 938 vota pro Sali Berisha është rikonfirmuar në krye të grupimit të Rithemelimit të PD-së. [[[transmetim<<<]-]] Erzeni Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë19 mars 2011 1 Prill 2011 -Laçi-Elbasani 3-1 20 Prill 2011 -Skënderbeu-Laçi 2-0 Kjo ndeshje është e fiksuar. E dinin mirë që dilte 2-0. Rreli përshëndet deklaratën: “Dëgjova me vëmendje deklaratën e kryeministrit dhe jam i kënaqur nga ajo që tha, sepse në fund të fundit ky është një fakt që shpeshherë nuk e pohojmë në Shqipëri. [[[Live Sport*]]@@] Bylis Ballsh Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022 30 shtator 2022Content Gjysmë lidhje brenda Laçi Shqiperia Takime në internet falas në Laçi Shqiperia Sonte Shqipëri-Moldavi - Vizion Plus - News - Lajme Takim sonte afër Laçi Shqiperia Internet ne Shqiperi -. [SHIKO ONLINE!!] Partizani Tirana Egnatia transmetim i drejt 18 sht 2023 — [SHIKO ONLINE!!] Partizani Tirana Egnatia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18.09.2023 Besiktas - KF Tirana LIVE score ...

Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...

background dr. jorge do carmo.png

Mandato popular
que SP precisa!

foto oficial dr. jorge.png
LOGO_NOVO.png

Assembleia Legislativa do Estado de São Paulo

Av. Pedro Álvares Cabral 201 - Sala T109 - Andar Térreo

CEP 04097-900 - São Paulo - SP
Tels.: 11 3886-6517 / 6518

REDES SOCIAIS

• Facebook ícone social
  • Twitter ícone social
  • Instagram ícone social
  • YouTube ícone social

Dr. Jorge do Carmo - Deputado Estadual de São Paulo, eleito para segundo mandato com 82.054 votos pelo PT - Partido dos Trabalhadores.
Um mandato em defesa da Democracia e Justiça Social para TODOS. #juntossomosfortes

bottom of page